Vrouwenlaan 100
8017 HS Zwolle
T: 038-465 9056
Mobiel: 06-14343143
F: 038-460 9297

Een bedrijf dat
u het werk graag
uit handen neemt

Werkwijze Aldag Schoonmaakbedrijf

Wij van Aldag, begrijpen dat u zich wilt bezighouden met de kernactiviteiten van uw organisatie en niet met het regelen van de schoonmaak van de werkomgeving. Aldag is uw professionele en betrouwbare partner als het gaat om schoonmaak en aanverwante dienstverlening, 24 uur per dag.

De volgende werkwijze mag u van ons verwachten:

Communicatie Voor onze dienstverlening is samenwerking met onze opdrachtgever belangrijk. Alleen door goed overleg met de opdrachtgever kunnen wij onze bedrijfsformule waarmaken: Prijs, Kwaliteit, Vertrouwen, Flexibiliteit en Service.

De accountmanager ALDAG Schoonmaakbedrijf heeft voor elke opdrachtgever een persoonlijke account manager klaarstaan. Deze account manager probeert uw specifieke wensen zo goed mogelijk te vertalen in een op maat gesneden dienst.

Opstart Elke medewerker wordt bij aanvang in uw pand geïnstrueerd en geïntroduceerd door de object leid(st)er (OL). De werkprogramma's worden besproken. Bedrijfsregels m.b.t. veiligheid, toegang, hygiëne, meldingseisen en vluchtroutes worden door ons aan de medewerk(st)ers bekend gemaakt.In het begin zal de OL. intensief en frequent (tenminste 1 maal per 2 weken) contact onderhouden met de contactpersoon om eventualiteiten te regelen. Praktische zaken ter verbetering of speciale wensen kunnen dan ook besproken worden.

Vaste medewerkers op de werkplek ALDAG Schoonmaakbedrijf gelooft in vaste medewerkers op haar projecten. Vaste medewerkers op de lange termijn zorgen voor beter onderhoud van uw omgeving. De vaste medewerkers krijgen nl. een band met het project.

Duurzame producten ALDAG Schoonmaakbedrijf werkt uitsluitend met milieu vriendelijke en duurzame producten. Tevens maken wij gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Het naleven van het HACCP handboek is voor ons heel belangrijk. Graag adviseren we u op gebied van de kwaliteitssystemen.
Reguliere
schoonmaak
Specialistische
reiniging